QUICK SEARCH your testimonial/comment on this site:

Testimonial Raya 2

Testimonial Selamat Hari Raya (Eid Mubarak)

cute Aidilfitri html graphic codes for testimonial/comment: friendster,myspace,facebook,hi5,tagged,blogger~
(a collection of cute friendster testimonials and comments for Selamat Hari Raya)

Selamat Hari Raya
Happy Eid Mubarak

50





49





48







47





46





45







44





43






42







41






40






39







38





37





36






35






34






33







32






31


---------------------------------------------------------

www.testifriendster.net

---------------------------------------------------------


30






29







28






27






26





25





24






23





22







21





20





19







18





17





16





pic 15 deleted

14





13






12
artwork from: http://googoozool.blogspot.com.






11



---------------------------------------------------------

www.testifriendster.net

---------------------------------------------------------


10






9






8






7







6





5





4






3





2






1



LOVE CUTE GRAPHICS? WHY DONT SUBSCRIBE TO US
Subscribe to testifriendster by Email

brought by testifriendster

16 comments:

demon said...

attn to the blog owners..adakah anda mendapat kebenaran daripada pemilik asal kad raya yg telah dipublish disini?? for ur info kad no.22 is owned by my friend..dia yg buat kad tu dan anda tidak pernah mendapat kebenaran daripada beliau utk publish dlm ni..so buang jela segala rules and regulation copyright tu sbb anda juga mencuri hasil kerja orang lain.terima kasih

Anonymous said...

lorh..relax2 suda..haha.uiks,demon..for ur info..ada jgk website yg curik hasil kerja dia wat..tp dia x bising pown..ko jerk lebih2..haha

whandi said...

met idul fitri
kalo salah maafin
kalo khilaf lupain
n kalo utang lunasin hehe

Anonymous said...

seiring gemuruh takbir,jagad raya bertasbih.desir angin kemenangan berhembus tuk sampaikan maaf atas segala dosa dan kehilaf yang teroreh.minal aidin walfaidzin,mohon maaf lahir dan bathin

Ryan-fakhri.blogspot.com said...

seiring gemuruh takbir,jagad raya bertasbih.desir angin kemenangan berhembus tuk sampaikan maaf atas segala dosa dan kehilaf yang teroreh.minal aidin walfaidzin,mohon maaf lahir dan bathin

M.Ryan fakhri said...

Berharap padi dalam lesung,yang ada hanya rumpun jerami,harapan hati bertatap langsung-cuma terlayang pesan ini selamat idul fitri 1429 H
mohon maaf lahir batin.

sydraz said...

hi there(blogger/designer)~
really appreciate your effort in helping others for their lovely Raya comments here..

just concern.. did u ever credit to those u taken the picture from? i'm sure they all put their very best effort to produce such a wonderful image.

so please be polite in and appropriate in copying the image/picture from the internet. FYI some of the picture have their own license. so please be in mind.

happy Rari Raya~
-Peace-

anapermata.bogspot.com said...

walau pun tangan tak berjabat tapi,hati tetap satu keikhlasan.minal aidin walfaizin mahon maaf lahir&batin. Dari :ana permatasari Kelas:IX.6

Anonymous said...

flex rr..kcoh ar..!! ala aku poon gna OS xori.ko ori ker????

photshop ko ori ker????

Anonymous said...

tah2 dia pakai photoshop ori kot... mana tau kan... mahai woo photoshop..

Anonymous said...

حلاوة الايمان و حلاوة ما بعد الدنيا

Googoozool said...
This comment has been removed by the author.
Googoozool said...

Salam. For info, I'm the original creator untuk card no.12. Emm..secara personal aku ok korang publish work aku. Juz aku mintak korang letak sekali credit- link or watermark address blog aku. Harap ada win-win situation kat sini. Maybe in the future kita leh collaborate for sumthing? Got it? Anyway, kalau nak..tanye.


Peace.

Hanafi said...

Assalamualaikum

Saya designer asal kad raya 1, 5 dan 6. Aku pun tak kisah kalau ko nak amik design2 aku tu tapi letak la kredit nama aku dlm kad tu .. ni tak.. ko lagi letak nama blog ko dalam design aku.. pls letak kredit asal

rosli said...

assalamualaikum

selamat hari raya semua. berhati2 semasa memandu balik ke kampung nanti. Kalau nak info tentang bagaimana nak anak cemerlang dalam peperiksaan dapatkan portal pendidikan di sini.

rYaTie said...

seLaMaT haRi raYa aiDiLfiTri maAf zaHiR daN baTin.

Adverlets sucks: Click to view larger version