QUICK SEARCH your testimonial/comment on this site:

Testimonial Kedah FA

Testimonial Kedah FA (Malaysian soccer team)

Sang Kenari html graphic codes for testimonial/comment for friendster,myspace,facebook,hi5,tagged,orkut,and blogger. Brought to you by testifriendster.net

Hijau Kuning..Hijau Kuning..Hijau Kuning..Pulun Kedah Pulun

6





5






4






3





2





1



-Penyokong Kuat Kedah FA-

LOVE CUTE GRAPHICS? WHY DONT SUBSCRIBE TO US
Subscribe to testifriendster by Email

brought by testifriendster

6 comments:

demon said...

attn to the blog owners..adakah anda mendapat kebenaran daripada pemilik asal kad raya yg telah dipublish disini?? for ur info kad no.22 is owned by my friend..dia yg buat kad tu dan anda tidak pernah mendapat kebenaran daripada beliau utk publish dlm ni..so buang jela segala rules and regulation copyright tu sbb anda juga mencuri hasil kerja orang lain.terima kasih

Anonymous said...

wei demon..ko dia lagi baek la mangkok..bodo..ko pegi sula diri sendiri la..

leledumbo said...

thx .. may i can get code to post on my fs friends. hehehhe

but, i had got it. Thanks

Irwandy said...

Hello Rem,

Gambar no 15 tu saya punya. Please remove it sebelum apa2 terjadi.

sila buang before it's too late ok.
email me at irwandy@gmail.com

rem58 said...

Assalamualaikum...

demon: thanks bagitau.aku suda made kontek dengan dia.settle dah.sbab pada mulanya artwork dia takde lesen creative common yg prevent aku wat derivative work.sori k.

Kalo ade sape nak claim artwork die,please email me.takyah spam banyak² emo² ke ugut² ke,just let me know jer.aku delete,kira setel kay.FYI aku buat website ni bukan utk profit..ni kira komuniti servis.dah dekat setaun aku buat web ni,setakat hari ni,belum pernah aku dapat walau 1 payment Google Adsense lagi.aku wujudkan testi/comment melayu sebagai alternatif,sbab takde kat Malaysia lagi yg camni.dan Alhamdulillah skang dah banyak site wujud hasil ilham testifriendster.net ni.InsyaAllah jika ada rezeki,aku nak bagi sket hadiah kat loyal visitors sebagai ulangtahun testifriendster.net yg pertama pada bulan depan.tupun kalo aku ada masa sama.

Kat bawah tu ada creative common license dan ada phrases "All images are copyright of their respected owners except otherwise stated" ..mana² yg takde tulis copyright team testifriendster,(in fact hampir semuanya)maksudnye hakmilik pencipta tersebut.juga,jarang/sedikit nama grafik diubah.kalo ada signature testifriendster tu,maknanya grafik tu dikumpul oleh web ni jek,bukan ade pape.tak claim pun copyright.harap smua jelas..

Kalo ade problem lagi,emel je akram58[e]gmail.com / admin[e]testifriendster.net /
msg friendster ok?

Selamat berpuasa dan Selamat Hari Raya Aidilfitri..Sambutlah hari raya nanti dengan penuh kesyukuran!

salam mesra,
rem
www.testifriendster.net

sha_h said...

caya la rem.org memang suka ckp tanpa fikir and analisis.

keep it up.!bukan ko edit design dia,ko 'tolong' popularkan design dia lg ada la..apa la diorg ni.

Adverlets sucks: Click to view larger version