QUICK SEARCH your testimonial/comment on this site:

Testimonial Politics

Testimonial General Election 2 (Politics)

cute testimonial politics (malaysian politics) html graphic codes for testimonial/comment: friendster, myspace, facebook,hi5, tagged, blogger..brought to you by testifriendster.net




5







4








3





2




1




"Barisan Nasional vs Pakatan Rakyat"
Pilihanraya umum, pilihanraya kecil

LOVE CUTE GRAPHICS? WHY DONT SUBSCRIBE TO US
Subscribe to testifriendster by Email

brought by testifriendster.net

12 comments:

Anonymous said...

jangan lah guna gambar2 pemimpin. saya rasa itu satu penghinaan. kalau kita tak suka sekalipun, janganlah kita public kan gambar2 mereka dgn kata2 dan contengan2 yang tidak baik. mereka tidak bagus tak kan lah kita nak ikut tak bagus jugak. bagi saya semua pemimpin tidak ada yang bersih. semua ada agenda masing2. so kita sebagai rakyat, janganlah kita seperti mereka, apa yang tuhan bagi pada kita, kita gunakan sebaik mungkin. maaf jika coment saya, tidak diterima oleh anda.

cibo said...

alamak gang, apa lu buat ni. tak dak idea lain ka??? cari lah gambar lucu ahli politik sedaang mengeluarkan hujah. rasanya banyak lagi kut, takkan kering idea beb

hi10club said...

wakakakakka..ko memang kreatif..funny pics and cool..blog anda menjadi pilihan komuniti kami di sini http://hi10club.blogspot.com thanks buddy! keep it up bro!

Fa[iez] said...

nak berkempen xyah burukkan sape2...

Anonymous said...

wtf....letak gamba politik..nie kire nak bodek gov la nie kan..

hamba Allah said...

aku stuju dgan anonymous n cibo!!!ko kering idea sbenarnyer..ko mmg x ptut kutuk2,hina2 pemimpin...klu nak kutuk pn kutuk la dgan kutukan membina...ni xde adab je kutuk....kutuk yg membina ckit k??orait...INGAT...JGN TDO JE..haha..T.Q N SORRY...jd rakyat yg bersih jiwa dan raga...peace...

Khalifah said...

apedaa sekejap cakap tak patut kutuk,pastu bole pulak kutuk tapi kutukan membina. kritik la adik2 ku. memang tak konsisten la pendirian kaum PR ni,dulu 16 september demokrasi... bila skarang kat perak tak demokrasi pulak. malu aku sial. to blog owner, ko takyah buat testi gambar muka okey. muka Najib takyah.. muka Anwar takyah. jgn doublestandard...

Mohd Zairy Firdaus Bin Mohd A'sri said...

jgn buat tuduhan melulu... kita hnya dengar dari org len. entah btul atau x ape yg kita dengar...
sesungguhnya dunia akhir zaman ini dunia penuh fitnah...

Anonymous said...

ni la perangai org BN....klau trus wat perangai cm ni...tunggu masa ja....nnti jatuh la tu...sama2 tumbangkan BN...PRU 13 nnti...

Anonymous said...

apalah.........
dari utara sampai selatan,
dari timur sampai barat,
dari fantasi sampai ke realiti,
politik juga yang digaduhkan!!

imam al ghazali r.h. pernah pesan...

"Sesungguhnya, jalan yang paling medah dimasuki Iblis dan syaitan ialah persatuan-persatuan dan politikus-politikus."

renung-renungkan dan mehasabahlah diri..

Epool86 said...

wah bagus2.. macam ni la kad yang kita cari..

matz said...

gila selamba....
politik la katakan.....

Adverlets sucks: Click to view larger version